ABD Polisi, bir aracın, New Mexico'da ikinci el mağazasının içine dalması sonucu 67 yaşında bir kadının öldüğünü ve 14 kişinin yaralandığını söyledi. 69 yaşındaki sürücü, mağazanın önündeki park alanına girerken yanlışlıkla fren yerine gaz pedalına bastı.

'2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı' '2023'te ticaret hacmimizde 240 milyar dolarla rekor kırıldı'

Araç büyük bir hızla kaldırımın üzerine çıkarak içeri girdi. Dükkanın içinde de sağa doğru bir manevra yaptı. Pamela Kaye Nelson adındaki 67 yaşındaki kadın, yaralarına yenik düştü. Diğer 14 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

İKİSİ DÜKKAN ÇALIŞANI

5 yaralı, acil durum personeli tarafından değerlendirildikten sonra taburcu edildi. Polis, kazazedelerin yaşlarının 30 ila 90 arasında değiştiğini söyledi. İkisi dükkan çalışanıydı. Diğerleri ise müşteriydi.

Sürücünün kendi isteğiyle yerel bir hastaneye gittiğini öğrenildi. Durumu iyi... Polis; diğer yaralıların veya SUV sürücüsünün isimlerini açıklamadı. Devam eden soruşturma nedeniyle dükkan ve önündeki otopark kapatıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ