İçerikleriyle eleştirilen Netflix, David Lynch'in projesini reddetti İçerikleriyle eleştirilen Netflix, David Lynch'in projesini reddetti

Holywood starları Ryan Reynolds ve Rob McElhenney, bir Meksika futbol kulübünün ünlü hissedarları arasına katıldı. Popüler Hollywood ikilisi zaten Galler'in Wrexham Kulübü'nü Şubat 2021'de satın almıştı.

Ö Z İ L3.

İngiliz medyasına göre, Reynolds ve McElhenney, Necaxa'ya da para pompalayan, gişe rekorları kıran isimlerden oluşan seçkin bir listeye katılıyor. Buna eski Arsenal ve Almanya Dünya Kupası şampiyonu Mesut Özil de dahil.

Ö Z İ L1.

Ona çok sayıda spor yıldızı arkadaşı da eşlik ediyor... David Beckham'ın oğlu Odell Beckham Jr, beyzbol yıldızı Justin Verlander, alp disiplini kayakçısı Bode Miller ve NBA üçlüsü Victor Oladipo, Richard Hamilton ve Shawn Marion.

Eva1.
Göz alıcı aktrisler ve modeller Kate Upton ve Eva Longoria da bu destansı konsorsiyumun bir parçasını oluşturuyor.

STATLARI 23 BİN KİŞİLİK


Longoria, Necaxa'nın Pazar günkü evinde Monterrey'e 5-2 yenildiği son maçına bile katıldı.
1923'te kurulan Los Rayos, futbolunu 23.000 kişilik Estadio Victoria'da oynuyor ve şu anda Liga MX sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor.

Ö Z E L5.
Tarihlerinde üç kez Meksika şampiyonu oldular ; hepsi de 1990'larda.
Gayrimenkul yatırımcısı Al Tylis'in öncülüğünü yaptığı all-star NX Football USA LLC, Meksika Futbol Federasyonu'nun onayının ardından 2021'de Necaxa'nın yüzde 50'sini satın aldı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ