Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi yeniden çevrimiyle geçen yıl vizyona girmiş ve büyük ilgi görmüştü. Başrollerinde Farah Zeynep AbdullahBoran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı filme, Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurmuş, Kuzum'un çırılçıplak olması da günlerce çok konuşulmuştu.

Zehra Güneş ve Melissa Vargas'tan yeni selamlaşma ritüeli! Zehra Güneş ve Melissa Vargas'tan yeni selamlaşma ritüeli!

"DUBLÖR KULLANMADIM"

Birsen Altuntaş'ın YouTube programına katılan Boran Kuzum, ‘Bihter’deki o sahne ile ilgili konuştu. Kuzum “Bihter filminde popom çok konuşuldu... Dublör kullanmadım. Niye dublör kullanayım? Yani şöyle ki; bu kadar sansür altında yetişen genç sanatçı adayları olarak öyle kararlar vererek aslında kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu da benim aldığım kararlardan biriydi. Bizim ülkemizde genelde sevişme sahneleri çekildiği zaman seyirciye bırakılır ya... Sevişmiş bunlar gibi bir şey anlar seyirciler...

"PİŞMANLIK YAŞAMADIM"

Hayır bu sevişme sahnesi ise biz hayatın her şeyini yansıtmakla mükellefsek bunu sevişme sahnesi gibi çekmemiz lazım. Benim de bu konuyla ilgili bir çekincem yok. Farah senin var mı, yok... Tamam, böyle yapacağız. Böyle bir şey yapıyorsun, bir hikâye anlatıyorsun ama ülke tamamen alışık olmayınca böyle oluyor ama ben pişmanlık yaşamadım…” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: DEMET SAROVA